Kidspagina

Onze kinderburgemeester: Maren Mourik

Heb jij een idee dat je met de gemeente wilt delen? Hier lees je hoe je dat kunt doen. Op de pagina staat ook wat er allemaal gebeurt voor en door kinderen in Molenlanden. En ... je kunt hier kennismaken met de kinderburgermeester van onze gemeente, Maren Mourik

Heb je een vraag aan de kinderburgemeester? Mail dan naar kinderburgemeester@jouwgemeente.nl.

Je kunt de kinderburgermeester ook volgen via

Maren Mourik nieuwe kinderburgemeester

Kinderraad Molenlanden

De gemeenteraad besloot in 2023 dat er een kinderraad komt in Molenlanden! Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat kinderen meepraten over wat er in de gemeente gebeurt. En om kinderen meer te leren over onder andere democratie, politiek, participatie en hoe de gemeente werkt.  

Wil jij weten wat een kinderraad doet en of jij geschikt bent om kinderraadslid te worden? Lees er alles over op de pagina Kinderraad Molenlanden.

Heb jij een idee?

Weet jij iets dat echt anders moet in jouw dorp of stad? Of heb je een vraag aan de burgemeester, wethouder, gemeenteraad of de kinderburgermeester? Vind je het leuk om een raadslid, wethouder of (kinder)burgemeester uit te nodigen, bijvoorbeeld op school?

Je kunt de gemeente altijd mailen. Dat kan via het e-mailadres: kids@jouwgemeente.nl

Kids op de kaart 2020

In 2020 deden tientallen basisschoolkinderen mee aan Kids op de Kaart. Dat leverde mooie ideeën op. Zij presenteerden hun ideeën in de raadszaal. Een samenvatting en foto’s vind je op de pagina Kids op de kaart 2020.

Burgemeester leest voor

Burgemeester Theo Segers las in coronatijd elke dag voor aan zijn kleindochters. Geniet jij ook mee? Er staan maar liefst 48 verhaaltjes voor je klaar.

De burgemeester leest voor | Gemeente Molenlanden