Ondernemersontbijt Molenlanden

Logo Molenlanden onderneemt
Header Molenlanden onderneemt ontbijt

Uitnodiging Ondernemersontbijt 18 november

Ook dit jaar organiseert de gemeente Molenlanden op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 18 november, een ondernemersontbijt om ondernemers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun grote bijdrage aan onze samenleving.

We vinden het heel fijn om opnieuw ondernemers te kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Er is dan ook volop gelegenheid om te netwerken tijdens het ontbijt en oude en nieuwe contacten te leggen.

Tijdens de plenaire sessie vertellen twee lokale ondernemers over de ontwikkeling van hun bedrijf en van hun ondernemerschap. Zij gaan ook in gesprek met elkaar en met de aanwezigen. Hoe ga je bijvoorbeeld om met groei van je bedrijf in deze krappe arbeidsmarkt? Welke keuzes maak je? Kies je voor groei in de breedte of in de diepte? Hoe behoud je daarbij je bedrijfscultuur en klantcontacten? Hoe zorg je dat je wendbaar bent en meebeweegt, ook in de verschillende crisissen en onzekerheden van deze tijd? En welke hulpbronnen zijn er voor jou als ondernemer om je te blijven ontwikkelen.

We hopen op een gezellig en inspirerende ochtend! Aanmelden kan via deze link Ondernemersontbijt Molenlanden | Gemeente Molenlanden en is mogelijk tot dinsdag 15 november.

Programma Ondernemersontbijt vrijdag 18 november

7.30 uur Inloop met ontbijt
8.30 uur Welkomstwoord door wethouder Johan Quik
8.35 uur Plenaire sessie met het ondernemersverhaal van Emmy Dingemans (100% Leuk) en Jessy van der Vlist (Sticky Chapters) en vraaggesprek met elkaar en met de zaal
9.15 – 10.00 uur Gelegenheid tot napraten en netwerken

Locatie: zalencentrum de Til, Breestraat 1, Giessenburg Aanmelden kan tot 15 november 

Aanmelden

Molenlanden onderneemt: het ontbijt, vrijdag 25 maart 2022

Bleskensgraaf, Lowpad (van Beukelaarweg 1) en omgeving

Op vrijdagochtend 25 maart organiseerde de gemeente Molenlanden het ondernemersontbijt. In november 2021 kon het ontbijt niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en is een digitale ontmoeting georganiseerd. Maar nu was er de gelegenheid om vele ondernemers uit Molenlanden alsnog te ontmoeten.

Programma
Deze ochtend stond in het teken van ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en vooral bijpraten. Samen met ondernemers werd dit een gezellige en inspirerende ontmoeting. Het plenaire gedeelte vond plaats bij Lowpad in Bleskensgraaf en meerdere interessante workshops op diverse locaties op loopafstand.

Programma

7.30 uur Inloop en ontbijt met koffie en thee (Lowpad, Van Beukelaarweg 1, Bleskensgraaf)
8.30 uur Welkom door wethouder Teunis Jacob Slob en ‘Innovatie door ondernemerschap en lokale samenwerking’ door Dik den Hartog (Den Hartog BV)
9.15 uur Workshopronde op diverse locaties
10.00 uur Koffiepauze en netwerken
10.30 uur Plenaire afsluiting

Molenlanden Onderneemt

Op vrijdag 19 november organiseerde de gemeente Molenlanden samen met ondernemers de online ontmoeting ‘Molenlanden Onderneemt’.

Ondernemers konden online aanschuiven bij een tafelgesprek met burgemeester Theo Segers, wethouder Teunis Jacob Slob en een aantal ondernemers als tafelgasten. Namelijk: Tara Verschoor van The Healthy Club, Desiree Aantjes van Den Hâneker, Jan Bakker van Eurogroep, Dick den Hartog, Den Hartog BV, Adrienne Vertooren van i_lab en Jolanda van Hoorne van Stichting ANDERS. In drie rondes gingen zij samen in gesprek over een aantal thema’s zoals veerkracht, duurzaamheid & innovatie en samenwerken.

Filmpje
Tijdens de uitzending werd ook een filmpje getoond waarin een aantal ondernemers vertelt wat Molenlanden Onderneemt voor hen inhoudt. Bekijk het filmpje hieronder!

Wilt u in contact komen met een van de deelnemers aan het tafelgesprek of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met Louisa Broens via:

louisa.broens@jouwgemeente.nl of 06 46 88 45 38.

Molenlanden Onderneemt

Molenlanden Onderneemt | Aftermovie