Ondernemersontbijt Molenlanden

Logo van Molenlanden onderneemt ontbijt
Molenlanden onderneemt: het ontbijt

Vrijdag 25 maart van 7.30 – 11.00 uur

Bleskensgraaf, Lowpad (van Beukelaarweg 1) en omgeving
Op vrijdagochtend 25 maart organiseert de gemeente Molenlanden het ondernemersontbijt. In november kon het ontbijt niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en is een digitale ontmoeting georganiseerd. Maar nu hopen we vele ondernemers uit Molenlanden alsnog te ontmoeten.

Programma
Deze ochtend staat in het teken van ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en vooral bijpraten. Samen met ondernemers willen we er een gezellige en inspirerende ontmoeting van maken. Het plenaire gedeelte vindt plaats bij Lowpad in Bleskensgraaf en de workshops op diverse locaties op loopafstand. Parkeren kan op de parkeerplaats bij de Spil.

Er zijn weer veel interessante workshops dus meld je snel aan en geef aan welke workshop je graag wilt volgen. Een overzicht van alle workshops vind je hier.

Aanmelden kan via dit formulier!

Daarna ontvang je een mail met meer informatie over de workshop waar je bent ingedeeld en andere praktische informatie. Aanmelden kan tot en met maandag 21 maart 2022.

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten!

Programma

7.30 uur Inloop en ontbijt met koffie en thee (Lowpad, Van Beukelaarweg 1, Bleskensgraaf)
8.30 uur Welkom door wethouder Teunis Jacob Slob en ‘Innovatie door ondernemerschap en lokale samenwerking’ door Dik den Hartog (Den Hartog BV)
9.15 uur Workshopronde op diverse locaties
10.00 uur Koffiepauze en netwerken
10.30 uur Plenaire afsluiting

Molenlanden Onderneemt

Op vrijdag 19 november organiseerde de gemeente Molenlanden samen met ondernemers de online ontmoeting ‘Molenlanden Onderneemt’.

Ondernemers konden online aanschuiven bij een tafelgesprek met burgemeester Theo Segers, wethouder Teunis Jacob Slob en een aantal ondernemers als tafelgasten. Namelijk: Tara Verschoor van The Healthy Club, Desiree Aantjes van Den Hâneker, Jan Bakker van Eurogroep, Dick den Hartog, Den Hartog BV, Adrienne Vertooren van i_lab en Jolanda van Hoorne van Stichting ANDERS. In drie rondes gingen zij samen in gesprek over een aantal thema’s zoals veerkracht, duurzaamheid & innovatie en samenwerken.

Filmpje
Tijdens de uitzending werd ook een filmpje getoond waarin een aantal ondernemers vertelt wat Molenlanden Onderneemt voor hen inhoudt. Bekijk het filmpje hieronder!

Wilt u in contact komen met een van de deelnemers aan het tafelgesprek of heeft u een andere vraag? Neemt u dan contact met Louisa Broens via:

louisa.broens@jouwgemeente.nl of 06 46 88 45 38.

Molenlanden Onderneemt

Molenlanden Onderneemt | Aftermovie