Burgemeester op pad

Burgemeester Theo Segers maakt graag verder kennis met Molenlanden. Daarom trekt hij deze zomer de wandelschoenen aan en gaat op pad door de gemeente. Vanaf donderdag 23 juli wandelt hij vijf weken lang, van donderdag tot en met zaterdag, door de 19 dorpen en 1 stad. Hij kijkt ernaar uit de inwoners te ontmoeten!

Tijdens zijn tocht is de burgemeester van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat aangewezen op de gastvrijheid in Molenlanden. Al wandelend maakt hij een praatje met wie maar wil. Maar ook tijdens de koffie, op de markt of ’s avonds bij de barbecue gaat hij graag in gesprek. U kunt tijdens deze wandeltocht dus eenvoudig kennismaken met de burgemeester. Misschien bent u vrijwilliger, ondernemer of actief bij een vereniging? Of kunt u iets vertellen over de historie van het dorp, een deel van de route of over uw hobby of de natuur? Laat het ons weten. Dan kijken we samen hoe u aan de invulling van de route kunt bijdragen.

Geef het door aan Angela de Jong via angela.dejong@jouwgemeente.nl of bel haar via 088 75 15 000.

Sinds januari 2020 is Theo Segers burgemeester van Molenlanden. Door de coronacrisis is de intensievere kennismaking met de inwoners en ondernemers van Molenlanden anders gelopen. Hij heeft veel contact gehad met verschillende inwoners, ondernemers en organisaties, maar veelal in het teken van de coronacrisis. Gelukkig zijn ontmoetingen, zij het op 1,5 meter afstand, nu weer mogelijk. De burgemeester gaat dus graag op pad!

De tocht loopt van Arkel naar Kinderdijk in vijf etappes. Hij wandelt van donderdag t/m zaterdag gedurende vijf weken door de dorpen en stad.

Data Route
23 t/m 25 juli Arkel, Hoogblokland, Hoornaar, Noordeloos
30 juli t/m 1 augustus Groot-Ammers, Nieuwpoort, Langerak, Goudriaan, Ottoland
6 t/m 8 augustus Brandwijk, Molenaarsgraaf, Bleskensgraaf, Oud Alblas
13 t/m 15 augustus Schelluinen, Giessenburg, Giessen-Oudekerk, Wijngaarden
20 t/m 22 augustus Streefkerk, Nieuw-Lekkerland, Kinderdijk

 

Tijdens zijn wandeltocht brengt de burgemeester zijn belevenissen in beeld. Volg hem via:

Instagram: tcsegers

Facebook: Theo Segers

Twitter: /tcsegers

Na afloop van elke wandeling vindt u ook een terugblik op de gemeentepagina in Het Kontakt en De Klaroen.