Verdien geld tijdens de Tweede Kamerverkiezingen

Oproep aan verenigingen

Op woensdag 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Hiervoor zijn wij op zoek naar stembureauleden. Verenigingen kunnen ons hierbij helpen én dat biedt tegelijkertijd een mooie kans om geld te verdienen!

 

afbeelding stembureauleden

Hoe kunnen de verkiezingen geld opleveren?

Als leden namens de vereniging helpen bij de verkiezingen, betalen wij de vergoeding aan de vereniging uit. Dat kan oplopen van 60 euro voor enkele uurtjes stemmen tellen, tot wel 200 euro voor een voorzittersrol. En daar bovenop ontvangt de vereniging voor ieder lid dat zich aanmeldt 20 euro extra! Een unieke kans dus om samen de verenigingskas te spekken!

Helpt uw vereniging mee om stembureauleden te werven?

Vraag leden (18+) of zij willen helpen bij de verkiezingen. Doen jullie mee? Dan ontvangen we graag het rekeningnummer van de vereniging. De vergoedingen maken wij na de verkiezingen aan de vereniging over.

Hoe melden vrijwilligers zich aan?

Aanmelden is heel eenvoudig. Leden kunnen zich aanmelden door naar het portaal mijnstembureau-molenlanden.nl te gaan en de volgende stappen te doorlopen:

  • Kies voor Ja, ik help mee en meldt u aan. Let op: e-mailadres en 06-nummer moeten uniek zijn (door max 1 persoon op te geven)!
  • Kies bij het uitbetalen voor de optie: Uitbetalen naar een organisatie
  • Selecteer de gewenste functie en stembureau. Informatie over de verschillende functies, taken, voorwaarden en vergoedingen vindt u ook op het portaal bij Hoe kan ik helpen?

Vragen?

Neem dan gerust contact op via 088 7515000 of verkiezingen@jouwgemeente.nl.