Training ‘Staan in je kracht’

Iedereen bezit van nature eigen kracht. Hoe leer je die van jou kennen of hoe pak je die weer op na een moeilijk periode?

Aan de hand van theorie- en praktijklessen, invuloefeningen, groepsgesprekken en zelfreflectie krijg je handvatten aangereikt om steeds meer in je eigen kracht te komen staan. Hierbij gaat het onder meer om:

  • bewustwording van jouw sterke en zwakke eigenschappen (bij een door jou gekozen onderwerp, zoals wonen, werk, relaties)
  • analyse van je zelfbeeld en versterking van je zelfvertrouwen
  • uitbreiding van sociale en communicatieve vaardigheden
  • in kaart brengen van doelen, vaardigheden, interesses en ervaring
  • vergroten van je persoonlijk netwerk

Praktische training in kleine groep
De training ‘Staan in je kracht’ is vooral een heel praktische training, gericht op je eigen situatie. Het is een groepstraining voor 8 tot 10 deelnemers. Je krijgt ook huiswerkopdrachten die tijdens de bijeenkomsten besproken worden. Ervaringen uitwisselen met anderen heeft een positief effect op jouw proces. De 8 bijeenkomsten worden gegeven door een professionele trainer in samenwerking met een ervaringsdeskundige.  

Wanneer en waar
Data: wekelijks op woensdag 15 mei t/m 3 juli

Tijdstip: 9:30-12:00 uur.

Locatie: Het Regthuis, A 94, 2975 BD Ottoland

Aanmelden
Aanmelden kan bij Renske Boog: 06 – 11 00 10 81 of renske.boog@desocialebasis.nl. Deelname is gratis. Meer informatie over de training staat op www.desocialebasis.nl/trainingen.