Projecten in Molenlanden

De gemeente Molenlanden telt 20 kernen waar altijd wel gebouwd wordt. Door particulieren en ontwikkelaars en (al dan niet in samenwerking met) de gemeente.

Het vakteam Projecten is verantwoordelijk voor de grondontwikkeling binnen de gemeente Molenlanden. Dit is een divers werkterrein variërend van het herontwikkelen van een inbreilocatie tot het ondersteunen van een CPO-project en het realiseren van een woonwijk. Zo draagt het bij ‘aan een levendig en leefbaar landelijk gebied met kernen waar het goed wonen is’.

Vakteam Projecten heeft makelaars, projectontwikkelaars, bouwbedrijven en enthousiaste inwoners als partner. Het motto van het team is dan ook ‘Samen bouwen aan Molenlanden’.

Welke bouwprojecten zijn er?

Op de website projectenmolenlanden.nl staan per kern de projecten van het team genoemd. Als u meer wilt weten over de projecten, neemt u dan contact op met vakteam Projecten via het algemene telefoonnummer: 088 75 15 000.

De gemeente Molenlanden heeft veel kennis en ervaring opgedaan met CPO-projecten. Dit zijn projecten waarbij inwoners zonder tussenkomst van een projectontwikkelaar hun eigen woning ontwikkelen. Geregeld wordt de gemeente benaderd door mensen die geïnteresseerd zijn in CPO. Daarom heeft vakteam Projecten een flyer gemaakt die in het kort en op heldere wijze duidelijk maakt wat er bij een CPO-project komt kijken.

Bent u na de flyer nog steeds enthousiast, dan is er voor de volgende stap een werkwijzer ontwikkeld. Deze kunt u net als de flyer downloaden en doorlezen. U kunt de werkwijzer ook samen met een projectleider vrijblijvend doornemen. Neemt u dan contact op met de projectleiders van team Projecten het algemene telefoonnummer: 088 75 15 000.