Ondernemersontbijt

Logo Molenlanden onderneemt
Molenlanden onderneemt ontbijt

Molenlanden onderneemt: ontbijt 17 november 2023

Ook dit jaar is er op de nationale Dag van de Ondernemer, vrijdag 17 november 2023, een ondernemersontbijt in de gemeente Molenlanden.

De voorbereidingen hiervoor zijn gestart en nadere informatie over het programma en aanmelden volgt. 

Heeft u suggesties voor een locatie, thema, spreker, workshop of wilt u op een andere manier bijdragen aan dit evenement?

Neem dan contact op met Louisa Broens, accountmanager bedrijven via 06-46884538 of ondernemersloket@jouwgemeente.nl

Molenlanden Onderneemt: ontbijt 18 november 2022

Ondernemersontbijt 2022 Emmy Dingemans
Emmy Dingemans vertelde tijdens de plenaire sessie over ontwikkeling en ondernemerschap.

‘Blijf inspirerende verhalen met elkaar delen’

Ook in 2022 organiseerde de gemeente Molenlanden op de Dag van de Ondernemer, vrijdag 18 november, een ondernemersontbijt om ondernemers in het zonnetje te zetten en ze te bedanken voor hun grote bijdrage aan onze samenleving. We vinden het heel fijn om opnieuw ondernemers te kunnen ontmoeten en met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Er was tijdens het ontbijt dan ook volop gelegenheid om te netwerken en oude en nieuwe contacten te leggen.

Tijdens de plenaire sessie vertelden twee lokale ondernemers, Emmy Dingemans en Jessy van der Vlist, over de ontwikkeling van hun bedrijf en van hun ondernemerschap. Hoe ga je bijvoorbeeld om met groei van je bedrijf in deze krappe arbeidsmarkt? Welke keuzes maak je? Kies je voor groei in de breedte of in de diepte? Hoe behoud je daarbij je bedrijfscultuur en klantcontacten? Hoe zorg je dat je wendbaar bent en meebeweegt, ook in de verschillende crisissen en onzekerheden van deze tijd? En welke hulpbronnen zijn er voor jou als ondernemer om je te blijven ontwikkelen.

Programma Ondernemersontbijt 18 november 2022

7.30 uur Inloop met ontbijt
8.30 uur   Welkomstwoord door wethouder Johan Quik
8.35 uur Plenaire sessie met het ondernemersverhaal van Emmy Dingemans (100% Leuk) en Jessy van der Vlist (Sticky Chapters) en vraaggesprek met elkaar en met de zaal
9.15 – 10.00 uur Gelegenheid tot napraten en netwerken

Locatie: zalencentrum de Til, Breestraat 1, Giessenburg. 

Lees hier meer over deze inspirerende ontmoeting
Ondernemersontbijt Molenlanden: ‘Blijf inspirerende verhalen met elkaar delen | Gemeentenieuws Molenlanden (hetkontakt.nl).
 

Molenlanden Onderneemt: ontbijt 25 maart 2022

Op vrijdagochtend 25 maart organiseerde de gemeente Molenlanden het ondernemersontbijt. In november 2021 kon het ontbijt niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen en is een digitale ontmoeting georganiseerd. Maar nu was er de gelegenheid om vele ondernemers uit Molenlanden alsnog te ontmoeten.

Deze ochtend stond in het teken van ervaringen uitwisselen, inspiratie opdoen en vooral bijpraten. Samen met ondernemers werd dit een gezellige en inspirerende ontmoeting. Het plenaire gedeelte vond plaats bij Lowpad in Bleskensgraaf en meerdere interessante workshops op diverse locaties op loopafstand.

Programma Ondernemersontbijt vrijdag 25 maart 2022

7.30 uur Inloop en ontbijt met koffie en thee
8.30 uur Welkom door wethouder Teunis Jacob Slob en ‘Innovatie door ondernemerschap en lokale samenwerking’ door Dik den Hartog (Den Hartog BV)
9.15 uur Workshopronde op diverse locaties
10.00 uur Koffiepauze en netwerken
10.30 uur Plenaire afsluiting