Ondernemersontbijt

In Molenlanden waarderen we onze ondernemers enorm. Daarom organiseren wij voor de ondernemers in Molenlanden een ondernemersontbijt op de landelijke Dag van de Ondernemer. Dit is op de derde vrijdag van november.

Het ondernemersontbijt van 17 november 2023 vond plaats bij Tuytel Groep in Oud-Alblas. Gastheer en ondernemer Arnold Tuytel deelde zijn ondernemersverhaal. Hij deed dit samen met Gert Jan de Groot, eigenaar van graanmolen De Hoop in Oud-Alblas (Graan&zo) en (internationaal) ondernemer. Ook was er volop gelegenheid voor het bijpraten met bekende collega-ondernemers en voor het leggen van nieuwe contacten. Een verslag van deze ochtend vindt u hier. Gezellige drukte tijdens ondernemersontbijt Molenlanden | Gemeentenieuws Molenlanden (hetkontakt.nl)

 

Heeft u suggesties voor een thema, spreker of locatie voor het volgende ondernemersontbijt op vrijdag 15 november 2024? Of voor een ontmoeting (bijeenkomst, workshop, themasessie) in de tussentijd? Neem dan contact op met accountmanager bedrijven Louisa Broens (06-46884538 of ondernemersloket@jouwgemeente.nl).