Sociaalwerker met de focus op 23+

Sociaalwerker met de focus op 23+ voor 24 uur per week

Stichting Welzijn Molenlanden
Stichting Welzijn Molenlanden is de welzijnsorganisaties in gemeente Molenlanden. Wij richten ons met name op ondersteuning vrijwilligerswerk, mantelzorgondersteuning en Jongerenwerk. Wij geloven in de kracht van mensen en van bestaande krachten in de gemeente Molenlanden, daarbij richten we ons op het geven van ondersteuning om mensen in staat te stellen weer de regie te nemen: werken aan een vitale en inclusieve samenleving.

In de gemeente Molenlanden krijgen we per 2021 uitbreiding van Welzijnswerk. Heb je een passie voor welzijnswerk en houd je van een uitdaging? Dan zoeken we jou!
Sociaal werker met de focus op 23+ voor 24 uur per week

Je nieuwe baan
Als Sociaal Werker 23+ leg en onderhoud je contacten met de vrijwilligers, (professionele)organisaties, mantelzorgers en hun naasten . Je geeft advies, informatie en ondersteuning op maat. Je kijkt wat men zelf kan en welke vragen er liggen met als doel de zelfredzaamheid te versterken. Daarnaast heb je een signalerende en ondersteunende rol, gericht op het versterken van de positie van de inwoners. Onze welzijnswerkers werken preventief en hebben een proactieve houding. Stichting Welzijn Molenlanden heeft de coördinatie over het Steunpunt mantelzorg, wat per januari 2021 operatief zal zijn. Het Steunpunt Mantelzorg wordt de voordeur op het gebied van vragen, scholing, ondersteuning en registratie

Dit ben jij
Je bent betrouwbaar, deskundig en toegankelijk en hebt ervaring in het werken met vrijwilligers en mantelzorgers. Jouw ondersteuning voor de mantelzorgers zorgt dat zij hun taak zo goed als kan zelf kunnen uitvoeren. Je stimuleert mensen de omgeving meer te betrekken. Daarnaast ben je een innovatieve werker, die reflecteert en volhoudend is en je bent een netwerker. Je kunt zelfstandig werken, bent pragmatisch en ontwikkelings- en resultaatgericht
Je hebt een afgeronde HBO Social Work of vergelijkbare voor de functie relevante opleiding en aantoonbare ervaring in soortgelijke functie. Je bent bekend met projectmatig werken en bent flexibel en bereid om in de avond te werken. Bij het bespreken van een casus in het sociaal team lever jij een adequate bijdrage. Je bent cultuur- en omgevingssensitief en levert een bijdrage aan de start en ontwikkeling van het Steunpunt Mantelzorg in Molenlanden.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van minimaal bruto €2207 en maximaal bruto €3347 per maand (CAO Sociaal Werk, schaal 8) bij een 36-urige werkweek. Verder biedt de stichting Welzijn Molenlanden naast een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk. Je krijgt bij ons een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd tot januari 2021, met uitzicht op verlenging tot maximaal 3 jaar.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie met Marlous Fieret, 06-38067170 of bekijk onze website www.welzijnmolenlanden.nl Mail je sollicitatiebrief en CV naar info@welzijnmolenlanden.nl Solliciteren kan tot 15 september 2020. De eerste gesprekken vinden plaats op 22 en 23 september 2020. Eventuele tweede gesprekken op 29 september in de avonduren.

PDF downloaden en/of printen
Vacature Sociaalwerker met de focus op 23+