Senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling (36 uur per week)

SENIOR ADVISEUR RUIMTELIJKE ONTWIKKELING (36 UUR PER WEEK)

Je nieuwe baan
Met gevoel voor de Molenlandse ruimtelijke kwaliteit geef jij advies over complexe principeverzoeken en ruimtelijke plannen aan het dagelijks bestuur, initiatiefnemers en de vak-teams Bouw- en woningtoezicht en Projecten. In samenspel met verschillende partijen, intern en extern, ben je in staat om een integrale afweging te maken dat leidt tot een voor alle partijen gewenst of acceptabel resultaat. Daarnaast begeleid je ruimtelijke plannen van het vooroverleg tot aan een onherroepelijk bestemmingsplan en vertegenwoordig je de gemeente bij de Commissie Bezwaarschriften, Rechtbank of Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook fungeer je als buddy voor je collega’s en zorg je voor de werkverdeling binnen het team.

Dit ben jij
Je hebt een HBO werk- en denkniveau in de richting van bestuursrecht/omgevingsrecht of planologie/sociale geografie. Ook heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring en affiniteit met stedenbouw en/of landschap. Onze gemeente is dit jaar gefuseerd en flink in beweging, ook op ruimtelijk gebied. Dat geeft jou energie. Je weet snel de weg te vinden binnen onze organisatie, stroopt je mouwen op en gaat ervoor. Het is fijn dat je altijd mogelijkheden ziet, goed luistert, zegt wat je doet en doet wat je zegt. Als iets niet kan, onderbouw je dit gedegen, zodat de klant het begrijpt. Collega’s weet je voor je te winnen met je vernieuwende en inspirerende ideeën.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 4.225,- bruto per maand (CAR-UWO schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Een arbeidsmarkttoelage is bespreekbaar. Naast genoemd bruto maandsalaris ontvang je 17,05% van jouw salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB), waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Verder biedt de gemeente naast een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Regeling (CAR) en Uitwerkingsovereenkomst (UWO).

Meer nformatie
Bel voor meer informatie met Robbert Kip, 06 46 88 44 93 of mail naar robbert.kip@jouwgemeente.nl. Mail je sollicitatiebrief en CV naar Gert Krijgsman, HR adviseur, gert.krijgsman@jouwgemeente.nl. Solliciteren kan tot 14 oktober 2019.

PDF downloaden en/of printen
Senior adviseur Ruimtelijke Ontwikkeling