Projectleiders Civiele Techniek (36 uur per week)

PROJECTLEIDERS CIVIELE TECHNIEK (36 uur per week)
Starters die hun kennis willen verdiepen en verbreden

Je nieuwe baan 
Als talentvolle starter krijg je bij Molenlanden alle kansen om jezelf te ontwikkelen. Je wordt gekoppeld aan een buddy met veel praktijkervaring die je de fijne kneepjes van het vak leert. En wij investeren in je opleidingen, zodat je een echte Civiele expert wordt. 

Spil van een project
In het begin richt je je vooral op projecten in de buitenruimte, zoals de reconstructie van wegen, riolering of bruggen. Als je meer ervaring hebt, pak je meer complexe projecten op. Wat dat betreft kun je je eigen baan vormgeven. Je krijgt direct al te maken met alle facetten van het projectleiderschap en hebt veel contacten met mensen. Als de spil van een project weet je alles en heb je overal een vinger in de pap. Wij werken nauw samen met inwoners. Jij organiseert bijeenkomsten voor hen, legt onze werkzaamheden uit en beantwoordt vragen. Voor je projecten ben je ook het aanspreekpunt voor collega’s, aannemers, adviesbureaus, ingenieursbureaus en nutsbedrijven. Je leert hoe zij werken en wat hun belangen zijn. 

Vrijheid
Bij Molenlanden ervaar je veel vrijheid. Je bepaalt zelf of je buiten een Civiel werk wilt gaan bekijken of thuis je projectadministratie bijwerkt. Uiteraard in overleg met collega’s. Want we doen het samen en daardoor kunnen we zoveel mooie dingen van de grond krijgen. 
Je kiest voor Molenlanden, omdat je wat wilt betekenen voor mensen en hun omgeving. Je vindt het ook belangrijk dat Molenlanden veel waarde hecht aan klimaatadaptatie en duurzaamheid. Grote opgaven die in elk project worden meegenomen. Dat je deel uitmaakt van een leuke club enthousiaste collega’s is mooi meegenomen. 

Ons aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.048,- bruto per maand (CAO Gemeenten schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Wij investeren graag in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. 

Kennismaken en ervaren?
We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Daarom willen je uitnodigen om Molenlanden te ervaren. We kunnen een Teams-afspraak inplannen, maar ook buiten afspreken. Je kunt dan gelijk wat Civiele werken zien. Laat ons weten wat je wilt. Mail of bel met projectleiders Civiele Techniek Peter Verwoert, 06-25056262, peter.verwoert@jouwgemeente.nl of Henk Koene, 06-21807232 henk.koene@jouwgemeente.nl. Je kunt Henk ook via Whatsapp bereiken. 

PDF downloaden en/of printen
Vacature Projectleiders Civiele Techniek