Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling (36 uur per week)

PROJECTLEIDER ONTWIKKELING (36 UUR PER WEEK)
Die gelooft dat samenwerken ons verder brengt

Je nieuwe baan
Gemeente Molenlanden staat voor een duurzame, toekomstbestendige ontwikkeling van de kernen en het vormgeven van een prettige leefruimte voor onze inwoners en bedrijven. Het is voor jou een uitdaging om samen met het team Projecten de ambities waar te maken op een breed gebied: ruimte, milieu en maatschappelijke aangelegenheden. De opgaven, vragen van de gemeenschap, zijn daarbij leidend. Je geeft graag je visie op vraagstukken en stuurt verschillende projecten aan. Het leiden van interdisciplinaire teams, zicht houden op diverse projecten en het vormgeven en sturen van processen, onder meer op inhoud, voortgang en financiën, gaan je makkelijk af. Bij Molenlanden werken we integraal samen, dus breng je niet alleen je eigen kennis, ervaring en visie op vraagstukken in, maar neem je ook vernieuwende ideeën mee van collega’s van andere afdelingen. We richten het gebied in voor de mensen die er wonen, recreëren en werken. Jij voert met alle stakeholders op een constructieve manier het gesprek, omdat je gelooft dat samenwerken ons verder brengt.

Dit ben jij
Je hebt een HBO/WO opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling of Planologie en ervaring met het leiden van bouwprojecten en gebiedsontwikkelingen. Je kent de wet- en regelgeving, de producten van het werkveld, maatschappelijke en juridische ontwikkelingen en participatieprocessen. Je krijgt energie als je met veel partijen samenwerkt en een project in goede banen weet te leiden. Je kunt je inleven in de verschillende belangen en perspectieven van diverse partijen met het algemeen belang in je achterhoofd. Daarnaast heb je ervaring met het vertalen van politiek-bestuurlijke uitgangspunten naar projecten en (deel-) resultaten.

Aanbod
Het salaris bedraagt maximaal € 4.859,- bruto per maand (CAR-UWO schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Beschik je niet over voldoende ervaring/expertise dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. Inschaling zal dan plaatsvinden in schaal 10 (maximaal € 4.225,- bruto per maand). Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Regeling (CAR) en Uitwerkingsovereenkomst (UWO). Aanstelling vindt plaats voor een jaar met de intentie van een vast dienstverband.

Informatie & solliciteren
Bel voor meer informatie met Dick Verwoert, 06 - 43 01 21 66 of mail naar dick.verwoert@jouwgemeente.nl. Mail je sollicitatiebrief en cv naar Gert Krijgsman, HR adviseur, gert.krijgsman@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen
Vacature Projectleider Ruimtelijke Ontwikkeling