Medewerker Serviceteam Buitenruimte (36 uur per week)

Je nieuwe baan

Je bent graag buiten aan het werk in een baan die elke dag anders is. Je snoeit bomen, onderhoudt groenperken, begraafplaatsen en assisteert bij begraven. Bovendien signaleer je op welke locatie beheer of onderhoud nodig is. Dat je af en toe onderhoud pleegt aan wegen en riolering, vind je prima. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de gladheidsbestrijding. Je bent een allrounder die graag breed inzetbaar is.

In principe werk je in een vaste wijk/gebied, waar de inwoners je leren kennen, een praatje maken en hun waardering uitspreken. Ze zullen ook vragen aan je stellen, want je bent het ‘groene’ visitekaartje van de gemeente.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde Mbo opleiding (vakbekwaam medewerker groenbeheer) niveau 3 en affiniteit/ervaring met het beheer van bomen. Verder een rijbewijs B+E en enige ervaring met het onderhouden van wegen en riolering. Een VCA-diploma zou super zijn. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en vindt het leuk om betrokken te worden bij wat er allemaal speelt op groenbeheer binnen de gemeente. Als collega’s een beroep op je doen, sta je altijd voor ze klaar en zij voor jou.

Aanbod

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 2.874,- bruto per maand (schaal 5) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO gemeenten.

Meer informatie?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom willen je uitnodigen om Molenlanden te ervaren. We kunnen een Teams-afspraak inplannen, maar ook buiten afspreken. Je kunt dan gelijk wat groen bekijken. Laat ons weten wat je wilt. Bel voor meer informatie met Mark Vonk, op nummer 06 – 51 84 11 07. Je sollicitatiebrief met cv kun je voor 30 mei 2022 mailen naar Lizette Jumnoodoo, hrmolenlanden@jouwgemeente.nl.

Download/print vacature als pdf

Medewerker serviceteam buitenruimte (Noordeloos)