Medewerker Serviceteam Buitenruimte (36 uur per week)

Medewerker Serviceteam Buitenruimte (36 uur per week) 

Je nieuwe baan

Je bent graag buiten aan het werk in een baan die elke dag anders is. Je onderhoudt wegen, plaatst verkeersborden en assisteert bij rioolwerkzaamheden. Bovendien signaleer je op welke locatie beheer of onderhoud nodig is. Je vindt het prima om af en toe onderhoud te plegen aan groenperken en mee te werken op begraafplaatsen, waaronder het assisteren bij begraven. Er is ook de mogelijkheid om deel te nemen aan de gladheidsbestrijding. Als allrounder ben je breed inzetbaar. In principe werk je in een vaste wijk/gebied, waar de inwoners je leren kennen, een praatje maken en hun waardering uitspreken. Ze zullen ook vragen aan je stellen, want je bent het ‘grijze’ visitekaartje van de gemeente.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde Mbo opleiding niveau 3 en affiniteit/ ervaring met het werk. Verder heb je een rijbewijs B+E en bij voorkeur C en enige ervaring met het onderhouden van wegen en riolering. Een VCA-diploma zou super zijn. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en vindt het leuk om betrokken te worden bij wat er allemaal speelt op grijsbeheer binnen de gemeente. Als collega’s een beroep op je doen, sta je altijd voor ze klaar en zij voor jou.

Aanbod

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 2.874,- bruto per maand (schaal 5) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO gemeenten.

Meer informatie?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom willen je uitnodigen om Molenlanden te ervaren. We kunnen een Teams-afspraak inplannen, maar ook buiten afspreken. Je kunt dan gelijk wat grijs bekijken. Laat ons weten wat je wilt. Bel voor meer informatie met Engel Breedveld, 06-25472337. Je sollicitatiebrief met cv kun je voor 30 april a.s. mailen naar Lizette Jumnoodoo, hrmolenlanden@jouwgemeente.nl.

Pdf downloaden en/of printen

Medewerker Serviceteam Buitenruimte (36 uur per week)