Medewerker Servicedienst Riolering (36 uur per week)

MEDEWERKER SERVICEDIENST RIOLERING (36 UUR PER WEEK)
Alleskunner met een brede, technische achtergrond

Je nieuwe baan
In het uitgestrekte Molenlanden zijn 20 kernen verbonden door lange lintbebouwingen. In totaal ligt hier ruim 200 km vrijverval riolering en ook nog eens 225 km mechanische riolering. Er zijn circa 1300 mini gemalen, 81 grote rioolgemalen en een kleine 400 vacuüm bufferputten.

Jij zorgt dat de mechanische riolering goed werkt en blijft werken. De nadruk ligt op het onderhoud aan pompinstallaties en gemalen. Maar je wordt ook ingezet om storingen op te lossen. Bovendien komen vragen over huisaansluitingen bij jou terecht. Je vindt het leuk om zo breed bezig te zijn. Technisch, uitvoerend, voorbereidend en administratief. Met jouw kennis maak je bij ons graag het verschil.

Dit ben jij
Je hebt een Mbo diploma, bij voorkeur op het gebied van elektrotechniek en een brede, technische achtergrond. Collega’s vinden je een alleskunner die graag initiatief neemt. Voordat zij in actie komen, heb jij het werk al gezien. Je vindt het nu eenmaal leuk om mensen verder te helpen. Daarom vind je het ook fijn om storingen en problemen in de riolering voor onze inwoners en bedrijven op te lossen. Daarvoor werk je vaak op particuliere grond en je bent je daarvan heel goed bewust. Je bent flexibel en vindt het prima om buiten roostertijden klussen te klaren.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 3.018,- bruto per maand (CAO gemeenten schaal 6) voor een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Hiermee richt je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen in. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling.

Wij investeren in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet. De gemeente biedt een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO gemeenten.

Meer informatie?
Bel voor meer informatie met John den Besten, beleidsadviseur buitenruimte, 06-10589293.

Mail je cv naar Lizette Jumnoodoo: hrmolenlanden@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen

Medewerker Servicedienst Riolering (36 uur per week)