Juridisch adviseur (36 uur per week)

JURIDISCH ADVISEUR (36 UUR PER WEEK)
Aandachtsgebieden secretaris commissie bezwaarschriften en klachtencoördinator

Dit ga je doen
Je bent inzetbaar als secretaris van de commissie bezwaarschriften die je ondersteunt bij de voorbereiding van zittingen en het uitbrengen van adviezen. Hierbij hoort ook het bewaken van de voortgang van  bezwaarprocedures die volledig digitaal verlopen. Jij adviseert proactief  over nieuwe ontwikkelingen en  kwaliteitsvraagstukken. Aan de hand van  uitkomsten van bezwaarzaken signaleer je juridisch gewenste en ongewenste ontwikkelingen binnen de organisatie. Dit stem je af met collega’s die verantwoordelijk zijn voor juridische kwaliteitszorg en -control. Daarnaast vervul je ook de belangrijke functie van klachtencoördinator en adviseer je onze organisatie op welke wijze wij met klachten om moeten gaan. Als uit deze klachten lering moet worden getrokken, draag je dit uit binnen onze organisatie.

Wie ben jij?
Je hebt een juridische opleiding op HBO- of academisch niveau en bent deskundig als secretaris van de commissie bezwaarschriften. Ervaring op het gebied van klachtenbehandeling is een pre. Je vindt het uitdagend om een juridische casus aan te pakken, te analyseren en daarover te adviseren. Het oplossen van geschillen pak je op een slimme manier aan, zodat het niet tot een juridische procedure hoeft te komen. Je neemt graag het initiatief en deelt je kennis enthousiast met collega’s. Dat jij zo makkelijk communiceert op alle niveaus, maakt je voor ons de ideale collega.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.494,- bruto per maand (schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je  arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor  loopbaanontwikkeling en de gebruikelijke arbeidsvoorwaarden conform de cao gemeenten. Het gaat om een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd.

Solliciteren & Informatie
Mail je sollicitatiebrief en CV vóór 5 maart 2021 naar pierre.schefferlie@jouwgemeente.nl. Je kunt Pierre bellen met vragen over de procedure (06 51 97 64 28). Bel voor inhoudelijke informatie met Carole Vermeegen (06 46 20 71 03) of mail naar carole.vermeegen@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen
Juridisch adviseur (36 uur per week)