Junior Adviseur ruimtelijke ordening (36 uur per week)

JUNIOR ADVISEUR RUIMTELIJKE ORDENING (36 uur per week)
Die buiten de regels om denkt

Je nieuwe baan
Met het Molenlandse gevoel voor ruimtelijke kwaliteit, adviseer je over principeverzoeken en ruimtelijke plannen. Het dagelijks bestuur, initiatiefnemers en de vakteams Bouw- en woning Toezicht en Projecten bouwen op je inventieve adviezen. In samenspel met interne en externe partijen, maak je altijd een integrale afweging die leidt tot een gewenst of acceptabel resultaat voor alle betrokkenen. Je begeleidt ruimtelijke plannen van het vooroverleg tot aan een onherroepelijk bestemmingsplan. Dit betekent dat je de gemeente ook vertegenwoordigt bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Dit ben jij
Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau met aantoonbare kennis van ruimtelijke ontwikkelingen. Buiten de regels om denken? Je hebt lef en durft ergens voor te gaan of een duidelijk ‘nee’ te geven. Voor alle stakeholders ben je een betrokken en plezierige gesprekspartner. Je schakelt snel tussen verschillende initiatieven of ruimtelijke plannen en signaleert de onderlinge samenhang of contrasten. Alle belangen weet je te verbinden in ruimtelijke plannen die je overtuigend presenteert en verwoordt. Als junior ben je een talentvolle starter die vol voor deze baan wil gaan of een aantal jaren ervaring heeft.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 4.048,- bruto per maand (Schaal 9, CAO gemeenten) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar 
eigen wensen kunt inrichten (je vakantiegeld en een dertiende maand). Je pensioen wordt separaat opgebouwd. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO-gemeenten.

Informatie & solliciteren
Neem voor meer informatie contact op met Sjoerd Raemaekers, 
sjoerd.raemaekers@jouwgemeente.nl of Robbert Kip, 
robbert.kip@jouwgemeente.nl. Mail je cv naar Gert Krijgsman, HR adviseur, Gert.krijgsman@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen
Junior Adviseur ruimtelijke ordening (36 uur per week)