Groenbeheerder (36 uur per week)

GROENBEHEERDER (36 UUR PER WEEK)

Gemeente Molenlanden is een innovatieve gemeente in de Zuidelijke Randstad met 20 kernen en een grenzeloze ambitie. Als je houdt van vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid pas je goed bij onze manier van werken. We hebben bijvoorbeeld geen leidinggevenden, maar zelforganiserende teams die verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen taken. Al voor het coronatijdperk werkten wij plaats- en tijdonafhankelijk. Ook krijg je alle ruimte om inhoud te geven aan je nieuwe baan.

Dit ga je doen

In Molenlanden hebben we veel groen en hechten we veel waarde aan groen. Jij gaat concreet met de uitvoering van ‘groen’ aan de slag. Daarvoor gebruik je informatie uit onze ‘groene’ beleidsnota’s en beheerplannen. Je werkt graag op een planmatige manier, maakt een jaarplanning voor het onderhoud van groen inclusief een inspectiecyclus. Dit doe je samen met je collega groenbeheerders en ons service team die onderhoud en beheer van groen verzorgen. Je houdt rekening met (financiële) beheeraspecten en actuele thema’s, zoals biodiversiteit, klimaatadaptatie en exotenbestrijding. Het is leuk dat je van a tot z betrokken bent. Je stuurt namelijk ook de uitvoering van een aantal groenprojecten aan. In deze baan heb je veel contacten. Je stemt onder meer af met collega’s. bewoners, verantwoordelijke bestuurders en verbinders binnen onze organisatie. Zij weten wat er allemaal speelt, zodat we integraal kunnen werken. Bijvoorbeeld door in een wijk of gebied tegelijkertijd over alle projecten te communiceren die daar spelen. Steeds meer initiatieven komen van bewoners. Jij gaat enthousiast met hen in gesprek, maar weet ook verwachtingen te managen.

Dit ben jij

Je hebt een afgeronde Mbo opleiding in ‘groen, ’ ervaring met groenbeheer en affiniteit met beheersystemen. Kennis van beheer van sportvelden is een pre. Je bent echt iemand van ‘een goede voorbereiding is het halve werk, ’ durft vernieuwend te denken, te werken en te adviseren. Lastige vraagstukken bestaan voor jou niet. Samen hebben we zoveel denkkracht, dat er altijd een oplossing te vinden is. Dankzij je goede, communicatieve kwaliteiten praat je makkelijk op elk niveau. Mensen begrijpen, waarover je het hebt.

Aanbod

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 4.208,- maximaal bruto per maand (CAO GEMEENTEN schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeids­voorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Wij investeren graag in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet.

Kennismaken en ervaren?

We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Daarom willen je uitnodigen om Molenlanden te ervaren. We kunnen een Teams-afspraak inplannen, maar ook buiten afspreken. Je kunt dan gelijk wat groen bekijken. Laat ons weten wat je wilt. Mail, bel of app met Denis Burggraaf, Beheer Buitenruimte, 06 - 31 75 21 05, denis.burggraaf@jouwgemeente.nl. Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen naar Lizette Jumnoodoo hrmolenlanden@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen

Vacature Groenbeheerder (36 uur)