Groenbeheerder (36 uur per week)

GROENBEHEERDER (36 UUR PER WEEK)
Denker en doener 

Je nieuwe baan
n Molenlanden hebben we veel groen en hechten we veel waarde aan groen. ‘Groene’ voorstellen lees je met plezier in onze beleidsnota’s. Daarnaast put je informatie uit ons integrale beheerplan en separate beheerplannen. Jij gaat concreet met de uitvoering aan de slag. Een planmatige aanpak is daarbij belangrijk. Je geeft vorm aan de jaarplanning onderhoud groen inclusief een inspectiecyclus. Dit doe je samen met collega groenbeheerders en ons service team die onderhoud en beheer van groen verzorgen. Je houdt continu rekening met actuele thema’s, zoals biodiversiteit, klimaatadaptatie en exotenbestrijding. Van te voren denk je uiteraard goed na over (financiële) beheeraspecten.

Veel contacten
In deze baan heb je veel contacten. Je stemt onder meer af met bewoners, de verantwoordelijke wethouder en de verbinders binnen onze organisatie. Zij weten wat er allemaal speelt, zodat we integraal kunnen werken. Bijvoorbeeld door in een wijk of gebied tegelijkertijd over alle projecten te communiceren die daar spelen. Steeds meer initiatieven komen van bewoners. Het is leuk om daar met hen over in gesprek te gaan. Jij enthousiasmeert, maar weet ook de verwachtingen te managen.

Coördineren uitvoering
Uiteraard zet je ook de uitvoering van groenprojecten in gang. Doen we het zelf met ons service team of vragen we een aannemer? Per jaar coördineer je zelf zo’n vijf kleinere projecten. Bij complexe projecten wordt een projectleider en een projectteam geformeerd. Jij schuift aan om je specifieke expertise te delen. Als rasechte samenwerker haak je iedereen tijdig aan; het bestuur, de inwoners en collega’s.

Dit ben jij
Je hebt een HBO werk- en denkniveau, ervaring met groenbeheer en affiniteit met beheersystemen. Aan de voorkant stel je heldere kaders en je bent echt iemand van ‘een goede voorbereiding is het halve werk’. Collega’s waarderen je heldere kijk op het vakgebied. Je durft innovatief te denken, te werken en te adviseren.

Lastige vraagstukken bestaan voor jou niet. Samen hebben we zoveel denkkracht, dat er altijd een oplossing te vinden is. Dankzij je uitmuntende communicatieve kwaliteiten praat je makkelijk op elk niveau. Professionals én leken begrijpen, waarover je het hebt.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris € 4.048,- maximaal bruto per maand (CAO Gemeenten schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van je arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Je hebt de mogelijkheid om dit bedrag maandelijks of jaarlijks te laten uitkeren. Het vakantiegeld en een dertiende maand is in dit bedrag opgenomen. Het pensioen dat voor je wordt opgebouwd, staat los van deze regeling. Wij investeren graag in je (persoonlijke) ontwikkeling, dus we horen graag hoe jij dit ziet.

Kennismaken en ervaren?
We kunnen ons voorstellen dat je nog veel vragen hebt. Daarom willen je uitnodigen om Molenlanden te ervaren. We kunnen een Teams-afspraak inplannen, maar ook buiten afspreken. Je kunt dan gelijk wat groen bekijken. Laat ons weten wat je wilt. Mail, bel of app met Denis Burggraaf, Beheer Buitenruimte, 06-31752105 denis.burggraaf@jouwgemeente.nl. Voor vragen over de procedure heb je contact met Gert Krijgsman, gert.krijgsman@jouwgemeente.nl.

PDF downloaden en/of printen
Vacature Groenbeheerder (36 uur per week)