Adviseur verkeer en vervoer (36 uur per week)

ADVISEUR VERKEER EN VERVOER (36 UUR PER WEEK)
Die Molenlanden bereikbaar en leefbaar houdt

Je nieuwe baan
Je werkt binnen het team Beheer Buitenruimte samen met 30 enthousiaste en gedreven collega’s. Met drie naaste collega’s pak je dagelijks ‘verkeerszaken’ op. Jij zet je hiervoor breed in. Het is leuk om met alle facetten van het vak bezig te zijn. Je adviseert onder meer over ruimtelijke ontwikkelingen en herinrichtingen van de openbare ruimte. Daarnaast begeleid je een aantal inhoudelijke projecten en verkeersaanpassingen. Verkeer is een belangrijk onderwerp voor inwoners en ondernemers. Jij beantwoordt hun verzoeken en vragen op een prettige en professionele manier. Daardoor weet je goed wat er ‘buiten’ leeft en die informatie deel je graag met je collega’s. 

Beleid en uitvoering
Er staan grote werkzaamheden op het gebied van mobiliteit op stapel. Knelpunten op de snelwegen A15 en A27 zorgen bijvoorbeeld voor extra verkeer op het onderliggend wegennet en sluipverkeer door onze gemeente. Verkeer speelt ook een rol bij herinrichtings- en 
uitbreidingsplannen. En mobiliteit verandert. Elektrische fietsen en auto’s zijn populair en zelfsturende voertuigen in opkomst. Dat geeft nieuwe mogelijkheden voor weggebruikers én uitdagingen voor wegbeheerders. Hiervoor actualiseren jullie het overkoepelende beleidsplan Mobiliteit. Daarna kunnen we aan de slag om Molenlanden bereikbaar en leefbaar te houden. We werken voor veel opgaven samen met het Waterschap en de Provincie.

We doen het met elkaar
Als zelf organiserend team hebben we geen leidinggevende en bepalen we met elkaar wie wat doet. We hebben een eigen budget met bijbehorende verantwoordelijkheid. Samen pakken we ook werkzaamheden op die niet direct met ons vak te maken hebben, zoals het aannemen van nieuwe collega’s of de financiën. Deze werkwijze spreekt je enorm aan. 

Dit ben jij
Je hebt een afgeronde Hbo opleiding het liefst op het gebied van verkeer. Een paar jaar werkervaring in een civieltechnische /verkeerstechnische baan is nodig om direct zelfstandig te werken. Het is fijn als je ook al eerder strategisch en beleidsmatig hebt geadviseerd. Je bent analytisch, nauwkeurig en gericht op het bereiken van resultaten. Collega’s vinden dat je prettig communiceert, goed luistert en je adviezen uitstekend onderbouwt. Het team, de inwoners en het bestuur kloppen regelmatig met uitdagingen bij je aan. Je gaat ze niet uit de weg! 

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 4.671,- bruto per maand (CAO gemeenten schaal 10) bij een 36-urige werkweek. Naast genoemd bruto maandsalaris ontvang je 17,05% van jouw  salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van jouw arbeidsvoorwaarden naar eigen wens kunt inrichten. Verder biedt de gemeente naast een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, de gebruikelijke secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO gemeenten. 

Meer informatie?
Neem contact op met Arjan Faro, strategisch adviseur Verkeer en Vervoer, 06-53865317 of Paul van Berkel-Stam, adviseur Verkeer en Vervoer, 06-15541817. 

Mail je motivatiebrief en cv naar Lizette Jumnoodoo, medewerker HR, HRMolenlanden@jouwgemeente.nl

PDF downloaden en/of printen
Adviseur verkeer en vervoer (36 uur per week)