Adviseur Ruimtelijke Ordening (senior) (36 uur per week)

ADVISEUR RUIMTELIJKE ORDENING (SENIOR) (36 uur per week)
Voor vakteam Omgeving (OMG)

Je nieuwe baan
Je werkt aan uitdagende ruimtelijke procedures en zoekt regelmatig afstemming met collega’s van verschillende teams en met externen. Ook ben je actief bezig met de voorbereiding op de Omgevingswet en zet je je in voor zaken waar we als zelforganiserend team mee te maken hebben. Als team Omgeving weten we van elkaar wat we leuk vinden om te doen en waar we ons individueel en als team in willen ontwikkelen. We overleggen onderling over de werk- en taakverdeling en er is alle ruimte voor coaching en opleiding. We helpen elkaar, maken het gezellig en delen successen.

Dit ben jij
Je hebt minimaal drie jaar werkervaring in het ruimtelijk domein en/of voldoende aantoonbare kennis van ruimtelijke ontwikkelingen. Je vindt het leuk en belangrijk om ruimtelijke kwaliteit toe te voegen en alle belangen bij elkaar te brengen. Je weet goed hoe ruimtelijke procedures werken en wordt enthousiast van complexe projecten. Daarnaast denk je in mogelijkheden en durf je er helemaal voor te  gaan of een duidelijke en onderbouwde ‘nee’ te geven. Je bent besluitvaardig, schakelt snel en signaleert onderlinge overlap, kansen en uitdagingen.

Aanbod
Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van maximaal € 4.494,00 bruto per maand (Schaal 10, CAO Gemeenten) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast ontvang je 17,05% van je salaris in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB) waarmee je een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen wensen kunt inrichten. Verder biedt de gemeente een aantrekkelijk werkklimaat met aandacht voor loopbaanontwikkeling, goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de  CAO Gemeenten. 

Informatie & solliciteren
Neem voor meer informatie contact op met: Sjoerd Raemaekers, sjoerd.raemaekers@jouwgemeente.nl of Robbert Kip, robbert.kip@jouwgemeente.nl.
Mail je cv naar Gert Krijgsman, HR adviseur, gert.krijgsman@jouwgemeente.nl

Solliciteren kan tot 22 januari 2021. De gesprekken staan gepland in de week 4.

PDF downloaden en/of printen
Adviseur Ruimtelijke Ordening (senior) (36 uur per week)