Aanpassing dienstverlening

Door de maatregelen rondom corona is onze dienstverlening tijdelijk aangepast.

Dienstverlening servicepunten

U kunt voorlopig alleen op de servicepunten in Giessenburg en Nieuw-Lekkerland een afspraak maken. De wachtruimten in deze twee servicepunten zijn het ruimst. Hier kunnen we de aanbevolen 1,5 meter onderlinge afstand in de wachtruimte waarborgen. 

  • Giessenburg: Kastanjeplein 4, 3381 TL  
  • Nieuw-Lekkerland: Adriaan Heijnisstraat 4, 2957 AA 

Afspraak maken

Om uw en onze gezondheid te beschermen vragen wij u:

  • Als u nu nog geen afspraak nodig heeft? Maak dan alstublieft later een afspraak. 
  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak. 
  • Kom zoveel mogelijk op tijd, liefst niet te vroeg van tevoren. 
  • Als u last heeft van een verkoudheid, hoesten of koorts? Maak dan later een afspraak. 
  • Neemt u een mond-neuskapje mee naar de afspraak?

Dienstverlening sociaal loket

Het sociaal loket van de gemeente is telefonisch via 088 75 15 100 en per mail open voor informatie en advies voor hulp en ondersteuning. Afspraken voor een huisbezoek vervangen we door een telefoongesprek. Is een huisbezoek wel noodzakelijk, dan stemmen we samen met u af hoe we dit kunnen organiseren.  

Dienstverlening Waardlanden

Ook Reinigingsdienst Waardlanden heeft maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Kijk voor het laatste nieuws over de afvalbrengstations en het ophalen van huisvuil op waardlanden.nl/particulieren

Consultatiebureaus

De verscherpte landelijke maatregelen in strijd tegen het coronavirus hebben ook invloed op de dienstverlening van Jong JGZ. Zo wordt het aantal contactmomenten op het consultatiebureau verminderd en vinden consulten waar mogelijk telefonisch plaats. Actuele informatie over de dienstverlening is te lezen op jongjgz.nl/coronavirus.  
 

Gemeentelijke belastingen

De landelijke coronamaatregelen kunnen zorgen voor betalingsproblemen bij ondernemers, zzp’ers, verenigingen en inwoners. De gemeente Molenlanden neemt daarom de volgende maatregel om hierbij te kunnen helpen.

Uitstel van betaling
Kunt u uw aanslag op dit moment niet betalen? Dan kunt u een betalingsregeling met ons treffen. Hiermee krijgt u meer tijd om uw belastingaanslag te betalen.

Voor een betalingsregeling neemt u contact op met ons team Belastingen via het centrale telefoonnummer 088 – 75 15 000.